Preview Mode Links will not work in preview mode

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Jun 29, 2022

Patricia Strenius är nordisk rekordhållare, nybliven dubbel EM-guldmedaljör och Sveriges bästa tyngdlyftare någonsin. Dessutom är hon kiropraktor och smått besatt av löpning. 

Hon berättar om sitt spännande idrottsliv, löpningen och om hur man som löpare kan träna styrka för att prestera bättre.

Boka...


Jun 22, 2022

Anastasia Denisova är hård som få - heltidsarbetande inom finans och har behövt hantera många skador. Detta till trots har hon de senaste två åren stått som segrare vid 10K vid landsvägs-SM. Med en längre träningsperiod med sig i bagaget går Anastasia som precis hunnit bli svensk medborgare mot en väldigt...


Jun 15, 2022

Samuel Pihlström är den den tidigare orienteraren som blott 21 år gammal har en fantastisk PB-stege på distanser från 800 meter till 10 km. Han har rivstartat säsongen med två 1500-meterslopp under 3.40 och berättar om träningen bakom resultaten. 

Dessutom intervjuer från Söder Runt och Sollentuna...


Jun 8, 2022

Vem tar de svenska rekorden på 10 000 och 5000 meter? Hur går man från 48 till sub 40 på milen? Och hur gör man för att inte vägga efter 35 kilometer på maran? Vi besvarar era frågor. 


Jun 5, 2022

Bågar har spänts, strängar och brustit och legender har skapats på Stockholm Marathon.

Intervjuer med Jack Waitz, Mikaela Arfwedsson, Olle Walleräng, Daniel Lundgren, Samuel Russom, Jesper Lundberg, Archie Casteel, Elov Olsson, Adam Stenman, Victor Dahlgren, Hannes Bjernhagen, Hanna Lindholm, Louise Ringström,...