Preview Mode Links will not work in preview mode

Spring Snyggt - med Jesus och Manne

Dec 29, 2021

Vi utser vinnare i sex prestigefulla kategorier. Vi får också med oss två pristagare som berättar om året som varit och om hur framtiden ser ut. 

Sen går vi igenom löparåret 2021, vad stack ut och vad har vi att se fram emot nästa år? 

Vi tackar alla lyssnare som har varit med oss det gågna året,...


Dec 22, 2021

Manne står inför sista delen av sin klassiker, Vasaloppet. Tur då att han har en av de främsta skidåkarna någonsin till sitt förfogande - Johan Olsson. Johan berättar om löpläget sedan vi mötte honom senast och ger sina bästa tips för att kombinera de två sporterna. 

Det diskuteras också en hel del...


Dec 15, 2021

Meraf Bahta gjorde en heroisk insats vid Terräng-EM i Dublin. Hon tog kommando direkt och sprang i princip sönder fältet. Till slut blev Meraf tvåa. I avsnittet berättar Meraf om sin nya inställning till löpningen, en som innebär att hon ska vara mer aggressiv från start. 

Vi har också gästrepotage från...


Dec 8, 2021

Vår gästreporter Johannes Forssberg har fångat flera av huvudpersonerna från helgens Valencia Marathon. Överlag en bra svensk-dag där vi möter Linus Rosdahl (2.13), Kristofer Låås (2.16), Johanna Salminen (2.38) och Johan Forsstedt (2.47). Dessutom får vi höra allt om Mannes inte helt habila dag. 

springvista...


Dec 1, 2021

Charlotte Andersson har gjort en fantastisk terrängsäsong. Efter brons och silver vid TSM i Höganäs så följde en andra plats vid TNM i Tullinge vilket resulterade i en uttagning till stundande TEM i Dublin. Charlotte som bara sprungit målinriktat i cirka fem år har på kort tid i etablerat sig i den svenska...