Preview Mode Links will not work in preview mode

Spring Snyggt - med Jesus och Manne


Sep 20, 2023

33.59 på 10km är snabbt oavsett ålder och kön. Är man dessutom en 18 år ung tjej som bara sprungit seriöst i några månader så är det sensationellt. Emma Löfkvist gjorde precis det, från att primärt ha satsat på 300m häck och längdhopp så sadlade hon om och blev löpare förra hösten. Struktuerad löpträning började hon med i juni i år och i sitt tredje millopp någonsin sprang hon alltså in på en tid under 34 minuter. Emma som bor i Malmö visste inte riktigt själv vad hon skulle förvänta sig. Dagen innan sprang hon 10 kilometer i 3.50-tempo för att ta reda på vilken fart som var rimlig att hålla i loppet. Lär kära känna en av våra mest intressanta talanger.

John har fortsatt sin upptrappning och har sprungit fyra mil veckan som gått. Manne har ätit från hela konditionidrottens buffébord. 
 
Veckans Sponsorer: Saucony Djurgårdsvarvet. 10 km den 7 oktober på Djurgården. I anmälan ingår lopptisha från Saucony och ett bidrag till UNHCR:s arbete med att stötta Ukraina.

Petzl. Gudö Run of Hope 30 September, spring i fin terräng och stöd Barncancerfondens viktiga arbete. I veckan rullar vi även ut årets reflexbanetävling.
 
Team Santander. Det 100 man starka laget tar sig an Lidingöloppet kommande helg.